Μενέλαος Λ. Τζέλης

Ιδρυτής

Σχετικά με το Δικηγόρο

Ο Μενέλαος ίδρυσε το γραφείο μας στην Καστοριά το 1981 και έκτοτε έχει ασκήσει δυναμικά την πρακτική τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής, όσο και της μάχιμης δικηγορίας.

Έχει παράσχει σταθερά νομική συμβουλή σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αποκτώντας εξειδικευμένη εμπειρία σε όλο το φάσμα των τραπεζικών εργασιών και στη διαχείριση αυτών σε εξωδικαστικό, αλλά και δικαστικό επίπεδο.

Είναι ενεργός στο πεδίο του συμβολαίου, έχοντας δημιουργήσει μια δεμένη, οικογενειακή ομάδα με επαγγελματίες του κλάδου, δίνοντας λύσεις τόσο στη διαχείριση συμβολαιογραφικών εργασιών, όσο και σε υποθέσεις κτηματολογικού δικαίου.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με επιχειρήσεις στον τομέα της γούνας, με έδρα την Καστοριά και παγκόσμια εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων ενέργειας.

Εκπροσωπεί μεγάλο αριθμό ιδιωτών πελατών σε πάσης φύσεως υποθέσεις αστικού και ποινικού δικαίου, με ιδιαίτερη έμφαση στο οικονομικό έγκλημα.

Είναι παντρεμένος με την τέως Συμβολαιογράφο Καστοριάς, Ευαγγελία Αντωνίου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τη Θεανώ, Συμβολαιογράφο και τη Μαρία, Δικηγόρο.

Εκπαίδευση

  • Νομική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης [1978]

Membership & Honors

  • Δικηγορικός Σύλλογος Καστοριάς, Μέλος [1981 -]

“Είμαι περήφανος, τόσο για την ομάδα των ανθρώπων, όσο και για την εργασιακή μας ηθική και την προσήλωση στην αποτελεσματικότητα”.